STAGES KATOA

Durant tot l’any organitzem diferents Stages segons les necessitats del moment en què aprofitem per preparar els mesos de competició que tenim per endavant i fer equip.

SUMMER STAGE

El Summer Stage de Katoa és un dels clàssics de la temporada i es celebra entre Abril i Maig a Torre de Rialp (Pont- Lleida) on durant 3 4 dies gaudim d’un entrenament específic . Run, Swim, Bike, Força, Tallers tècnics i de Nutrició en un marc incomparable.

Aquestes concentracions són un lloc ideal per fer equip i gaudir més que mai de l’amistat i el companyerisme. A més el fet que estiguin oberts a tothom fa que sigui també un bon moment per conèixer el club i la nostra forma d’entrenar.

WINTER STAGE

El Winter Stage és un moment de fer equip a la muntanya. Aquests Stages normalment es fan a la neu i serveix per començar la temporada de la millor manera. Durant 2-3 dies es realitzaran sessions d’esquí de fons i entrenament en alçada.

PRE-SEASON STAGE

Just abans de començar la temporada sempre ens agrada fer un Stage Pre-Season per preparar la nova temporada. Durant 3 dies preparem sessions de trecking, força i run adaptat a tots els nivells.