1ª LLIGA VIRTUAL ACCT SWIFT

Primera Lliga Virtual on podràs participar tant en format popular (lúdic) com en el competitiu.

Després d'haver realitzat amb èxit una primera presa de contacte amb les carreres virtuals i comprovar que durant aquest confinament també es pot competir.

El CE KATOA BARCELONA i el CET DISTANCE amb el suport organitzatiu d'Oriol Gili i la col·laboració de la ACCT (Associació Catalana de Clubs de Triatló) Presentem la primera lliga virtual de ciclisme indoor, la LLIGA ACCT ZWIFT.

¿COM PARTICIPAR A LA LLIGA?

Aquesta neix per calmar la set de competir, les ganes de sortir a la carretera a donar pedals com a bojos, la necessitat de sentir a prop als nostres companys d'equip, en definitiva neix perquè tots trobem a faltar el nostre estimat esport.

Aquesta lliga té lloc per a tots i cadascun dels triatletes que vulguin formar part d'ella, sigui de manera lúdica o de manera més competitiva.

La lliga està formada per sis jornades que coincideixen amb diferents esdeveniments de Zwift i es desenvolupen en diferents formats. Tots ells amb la seva versió femenina i masculina.

 

  1r Classificatori - Diumenge 19 d’Abril (circuit curt)

 

2n Classificatori – Dijous 23 d’Abril (circuit amb port)

 

3r Classificatori – Diumenge 26 d’Abril (circuit llarg)

 

Campionat ACCT Contrarrellotge per equips  29 d’Abril

 

Cronoescalada TOG – 3 de Maig

 

GRAN FINAL – 10 de Maig (només 20 classificats en cada classificatori)

 

En el segon i tercer classificatori, pot participar tothom amb l'objectiu de sumar punts per al rànquing individual de la LLIGA, però aquells que ja tinguin una plaça per a la final no compten entre les 20 places que classifiquin.

Aquest conjunt de proves puntuarà per a un rànquing final individual i per clubs. Tots aquells esportistes que vulguin participar de manera competitiva en aquest rànquing hauran de:

 

    • Representar a un club
    • Estar donat d'alta en Zwift Power

 

Tots aquells que no estiguin donats d'alta a Zwift Power podran participar a l'esdeveniment però no sortiran a les classificacions

 

D'aquesta manera els més puristes que busquin el millor i més fiable resultat tindran una classificació amb dades objectives.

 

Al link que teniu a continuació tindreu totes les bases de la lliga, el reglament, els esdeveniments i tots els tutorials per a donar-se d'alta a Zwift Power i inscriure's a la LLIGA ACCT ZWIFT.

 

www.oriolgili.com/liga-acct-zwift/

 

Ja podem anunciar que la primera prova serà aquest diumenge 19. Estem molt feliços de poder ajuntar a tota la comunitat del triatló, esperem que us divertiu, en uns dies ho comentarem tots junts de nou. SALUT I KM.

 

INFO ligaacctzwift@gmail.com